Net terug van drie heerlijke weken in Frankrijk, twee weken in la digue en 1 week in la fleuve doorgebracht. Wat hebben we genoten van alles wat deze fijne boerderijen te bieden hebben. Mooi uitzicht, lekker gefietst, de bakker in het autootje, frambozen en kersen vers van de struiken en bomen, gebadderd in het familie bad. Ook voor de kinderen was het een feest. Af en toe regen maar ook dan vermaakten ze zich prima. Dank voor de fijne tijd.

 

Gezin uit Den Haag, met twee jongens (4 en 5 jaar)

Vakantieboerderij la digue vougecourt
Gezin uit Den Haag

We hebben het heerlijk gehad in Baulay. Het is een groot huis waar we eerst even aan moesten wennen, maar daar raakten we snel aan gewend. Wat een ruimte! Heerlijk. Het kinderspeelgoed is goed gebruikt, heerlijk een zwembad en een trampoline. De kids hebben genoten, ook van de speelkamer en de fijne rode bank.

(meer…)

boerderij le fleuve baulay voorkant
Jur, Patries, Nina, Isa, Boas en Teuntje den Breejen

Wij zijn al eerder in de prachtige boerderij La dique geweest en nu in de meivakantie mochten we in Le fleuve verblijven. Het is altijd spannend waar je terecht komt maar er is niets teveel op de site geschreven. Wat een heerlijke plek, fantastisch uitzicht en geweldig huis, wij voelden ons meteen thuis!
(meer…)

Simone, Rosie & James

De eerste twee weken van augustus verbleven we in Le Fleuve in Baulay. Wat een heerlijk rustig dorp, en wat een prachtige boerderij, met tuin, zwembad en trampoline. Net als in La Digue drie maanden eerder, waren ook hier onze eerste uren één grote ontdekkingstocht. De ruime kamers, de mooie stallen, de tuin, en uiteraard het zwembad.

Kort en goed: twee heerlijke weken in een voor Nederlanders relatief onbekend stuk Frankrijk. Wat ons betreft mag dat zo blijven.

(meer…)

boerderij le fleuve baulay voorkant
Familie Renema

We hebben een heerlijke week gehad in deze kindvriendelijke boerderij. Onze jongens van 2 en 6 jaar hebben genoten van al het verborgen speelgoed. Werkelijk alles klopte wat er bij de beschrijving stond vermeld.

Vakantieboerderij la digue vougecourt
Kasper, Ramona en kinderen

We hebben weer een heerlijke week in Baulay gehad! Niet zo veel gedaan dit keer maar heerlijk van de tuin, het uitzicht en de zon genoten. Maandag avond hebben we een pizza bij de ‘pizzabus’ gehaald, erg lekker!
(meer…)

boerderij le fleuve baulay voorkant
Sanne en Chiel

We hebben een heerlijke week gehad. Met de kinderen (10, 8 en 5) ontdekten we het huis, de stallen en ‘het buiten’. Wat een ruimte, en wat een geheimzinnige en spannende kamers. (meer…)

Ytzen Renema

Wij hebben een fantastische week gehad in alle rust en stilte ( heerlijk )
Een warm en gezellig ontvangst van Yves en zijn vrouw, met een rondleiding in de tuin
en uitleg in het huis.
(meer…)

Kees en Sylvia

Ook wij hebben twee weken genoten van de zeer ruime woonboerderij. Onze kinderen (8 en 7) konden heerlijk zwemmen en springen op de trampoline. Verder is er een ruime tuin met uitzicht op de Saone.
(meer…)

boerderij le fleuve baulay voorkant
Caroline

Met ons gezin hebben we een heerlijke tijd gehad. Onze meiden vonden de boederij met de enorme tuin helemaal geweldig. En ze hebben allemaal grote lol gehad om de ‘gekke’ WC.

Genoten van de rust, de omgeving en vanuit Dombasle een paar leuke uitstapjes gemaakt.

Patrick en Sandy